What About Food | Appelchips
838
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-838,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Appelchips

Heerlijke snacken onderweg, ’s avonds op de bank of als bedankje voor een vriend of vriendin!

Dit is een recept voor de dagen dat je zin hebt in een gezond snack voor ’s avonds op de bank, niet veel zin om hebt om lang in de keuken te staan, maar je moet wél thuis blijven wink-emoticon Het moet namelijk 3,5 tot 4 uur op een lage temperatuur in de oven staan. Maar daarna heb je wel een lekkere, verantwoorde snack!

 

 

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 100° en bedek 2 bakplaten met bakpapier.

2. Was de appels en verwijder het klokhuis met een appelboor. Snijd de appels in dunne schijven (3-4 mm). Verdeel de schijven over de bakplaten en besprenkel met kaneel.

3. Bak ze 3 a 4 uur tot ze droog zijn. Zodra ze afgekoeld zijn heb je heerlijke zelfgemaakte appelchips!

Ingrediënten


3 appels
kaneel

Aantal personen

2

Categorie
Glutenvrij, Tussendoor
Geen reactie's

Geef een reactie