What About Food | Gevulde portobello
891
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-891,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Gevulde portobello

Op zoek naar een leuk voorgerechtje of lunch? Probeer deze vegetarische portobello eens.

Dit gerechtje ontstond toen ik wilde lunchen, maar geen zin had om naar de supermarkt te gaan. Deze ingrediënten vond ik in mijn koelkast. En lékker dat het was, dit ga ik zeker vaker maken! Het fijne aan dit recept is dat je zelf kunt bepalen waarmee je de portobello’s vult. Ik hoor graag welke andere combinaties lekker smaken!

 

 

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een ovenschaaltje in.

2. Snijd het steeltje uit de portobello’s. Snijd de knoflook, ui en groenten fijn.

3. Meng in een kom de fijngesneden groenten met een geklutst eitje, het paneermeel, de helft van de geraspte kaas en de pijnboompitjes.

4. Vul de portobello’s met het mengsel en strooi de overige kaas erover. Bak in ongeveer 25 minuten. Serveer met couscous of bij glutenvrij: rijst.

Ingrediënten


2 portobello's
1 teen knoflook
1 kleine ui of bosuitje
1/4 paprika
1 ei
1 el paneermeel of broodkruim (weglaten bij glutenvrij)
50 g geraspte kaas
2 el pijnboompitten

Aantal personen

1-2

Categorie
Diner, Glutenvrij, Lunch
Geen reactie's

Geef een reactie