What About Food | Mexicaanse guacamole
893
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-893,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Mexicaanse guacamole

Lekker op toast, bij taco’s, wraps, kip, rundvlees, gehakt en natuurlijk nacho’s

Deze guacamole at ik voor het eerst op een verjaardag. De smaak was zo goed, dat ik het recept heb gevraagd. Dat kreeg ik van een echte Mexicaanse, dank je wel Gisselle! Wat ik verrassend vond is dat het best simpel is. Toen ik het at dacht ik dat er tenen knoflook in zaten, maar in het recept komt knoflook niet eens voor smile-emoticon Het fijne aan guacamole is, is dat je het bij bijna alles kunt eten! Lekker op toast, bij taco’s, wraps, kip, rundvlees, gehakt en natuurlijk nacho’s!

 

 

Bereidingswijze

1. Snijd de ui in hele kleine stukjes en snijd de tomaat in vieren en verwijder de binnenkant. Je houdt dus alleen de buitenkant van de tomaat over, snijd die delen ook in hele kleine blokjes.

2. Verwijder de schil van de avocado’s en snijd het vruchtvlees in reepjes. Schenk een klein beetje citroensap over de avocado’s en prak ze fijn met een vork.

3. Schep de ui en de tomaat er doorheen, samen met een flinke snuf peper en zout.

Ingrediënten


0,5 kleine witte ui
1 tomaat
2 avocado's
citroen(sap)

Aantal personen

4

Categorie
Dips & Sauzen, Glutenvrij
Geen reactie's

Geef een reactie