What About Food | Protein pancakes
1001
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1001,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Protein pancakes

Eiwit- en vezelrijk. Een goed begin van de dag, makkelijk om mee te nemen!

Zoals de naam al zegt zitten deze protein pancakes boordevol eiwitten, maar liefst 16 gram per 3 pannenkoekjes. Daarnaast bevat deze hoeveelheid ruim 5 gram vezels en die zijn onder andere belangrijk voor een betere darmwerking. Mijn advies: 3 – 4 pannenkoekjes per persoon.

 

 

Bereidingswijze

1. Prak de banaan fijn met een vork in een mengkom. Voeg de eieren toe en roer door elkaar met een vork.

2. Voeg de bloem, een snufje zout, (het eiwitpoeder) en de melk toe. Roer weer goed door elkaar tot alles gemengd is.

3. Verwarm wat olie in een grote koekenpan en bak 3 stuks per keer. In totaal kon ik 8 medium pancakes maken, maar je kan natuurlijk ook 4 grote maken of meerdere kleintjes.

 

TIP: LEKKER MET WAT FRUIT, KWARK EN/OF HONING

Ingrediënten


1 rijpe kleine banaan
2 eieren
100 g volkoren bloem
15 g eiwitpoeder (smart protein vanille)
200 ml halfvolle melk

Aantal stuks

8

Categorie
Lunch, Ontbijt, Tussendoor
Geen reactie's

Geef een reactie