What About Food | Rode biet – appelsalade
1009
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1009,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Rode biet – appelsalade

Heerlijke friszoete salade voor bij de bbq!

Deze salade is favoriet zodra het zonnetje gaat schijnen. Een makkelijke manier om wat meer groente en fruit binnen te krijgen. De smaak is friszoet en daardoor is het perfect als bijgerecht bij een bbq. Uiteraard kun je dit ook in een bakje meenemen als gezonde lunch.

 

 

Bereidingswijze

1. Schil de appel en snijd in kleine blokjes.

2. Snijd de augurken ook in kleine blokjes.

3. Voeg kerriepoeder, peper en een klein snufje zout toe en mix alle ingrediënten door elkaar.

4. Extra: je kunt er ook gehakte noten of rozijnen aan toevoegen. Eet smakelijk

Ingrediënten


400 g geraspte rode biet (gekookt)
1 (zoet)zure appel
4 - 5 augurken
2 el selleriesalade
1 el kwark of yoghurt
1 tl kerriepoeder

Aantal personen

1

Categorie
Diner, Lunch, Tussendoor
Geen reactie's

Geef een reactie