What About Food | Aanbod
205
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-205,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Aanbod What About Food

Persoonlijk voedingsadvies

Een fit, energiek & gelukkig gevoel? Een gezond voedingspatroon is daarbij van onschatbare waarde. Je kunt bij mij terecht voor een op maat gemaakt advies inclusief passende begeleiding.

What About Food Programma's

What About Food specialiseert zich in programma’s voor groepen. Alle programma’s zijn gericht op het aanleren van een gezonde leefstijl. Ontdek welke mogelijkheden er zijn voor jou of jouw bedrijf / sportclub / vriendengroep!

Bedrijfsdiëtist

Investeren in de gezondheid van medewerkers verdient zichzelf terug! Gezond en gemotiveerd personeel voelt zich fit en energiek, en presteert beter. Klik hier voor de mogelijkheden.

Groepsvoorlichtingen & Workshops

Deelnemers die interactief bezig zijn met hetzelfde doel ervaren meer plezier en onthouden meer informatie. Verschillende thema's mogelijk!

Promotie gezonde leefstijl

Voedingsadvies geven aan aanwezigen in combinatie met het uitdelen van zelfgemaakte gezonde smoothies en lekkere hapjes (bv. Mauslirepen)

Onderzoek en artikelen

Onderzoeksgerelateerde opdrachten zoals het schrijven van artikelen, berekenen van voedingswaarden en/of het opstellen van dagmenu’s met recepten.

Onderwijs of gastles

Een groter bewustzijn bij jongeren zorgt ervoor dat zij betere keuzes maken. Denk aan frisdrank en snacks. Ik kom graag langs op school of (sport)club.

Op zoek naar iets anders?

Op de website niet gevonden wat je zoekt? Ik denk graag mee over andere mogelijkheden. Neem gerust contact met mij op!

Ervaringen

5

Locaties

56

Lekkere en gezonde recepten

3824

Volgers op socal media

Wat eet jij vanavond?