What About Food | Aanbod
205
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-205,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Aanbod What About Food

Persoonlijk voedingsadvies

Een fit, energiek & gelukkig gevoel? Een gezond voedingspatroon is daarbij van onschatbare waarde. Je kunt bij mij terecht voor een op maat gemaakt advies inclusief passende begeleiding.

Workshops & Groepsvoorlichting

Deelnemers die interactief bezig zijn met hetzelfde doel ervaren meer plezier en onthouden meer informatie. Onze workshops hebben diverse thema's en in overleg is er van alles mogelijk.

Bedrijfsdiëtist

Een investering in de gezondheid van medewerkers verdient zichzelf terug! Gezond en gemotiveerd personeel voelt zich fit en energiek, en presteert beter. Klik hier voor de mogelijkheden.

What About Food Programma's

Met een door jou samengestelde groep aan de slag met een gezonde leefstijl. Ontdek welke mogelijkheden er zijn voor jouw bedrijf, (sport)club of organisatie.

Promotie gezonde leefstijl

Voedingsadvies geven aan aanwezigen in combinatie met het uitdelen van zelfgemaakte gezonde smoothies en lekkere hapjes (bv. Mauslirepen)

Onderzoek en artikelen

Onderzoeksgerelateerde opdrachten zoals het schrijven van artikelen, berekenen van voedingswaarden en/of het opstellen van dagmenu’s met recepten.

Onderwijs of gastles

Leuk en interactief aan de slag met lekker & gezond eten. Wij komen graag langs op school of bij de (sport)club.

Op zoek naar iets anders?

Heb je niet gevonden wat je zoekt? Wij denken graag mee over andere mogelijkheden.

Ervaringen

136

Workshops sinds 2021

56

Lekkere en gezonde recepten

4096

Volgers op socal media

Wat eet jij vanavond?