What About Food | Bedrijfsdiëtist
1324
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1324,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Bedrijfsdiëtist

Speciaal voor bedrijven, organisaties en (sport)clubs heeft What About Food haar eigen menukaart. Hierop zijn diverse opties te vinden zoals interactieve (kook)workshops, voorlichtingen of een voedingspreekuur voor medewerkers. Ook het analyseren en eventueel verbeteren van het aanbod in het (bedrijfs)restaurant of de (sport)kantine behoort tot de mogelijkheden.

Stuur een e-mail naar info@whataboutfood.nl of vul het contactformulier in om de menukaart aan te vragen!

Gezondere medewerkers

Samen met de diëtist kunnen werkgevers & werknemers aan hun gezondheid werken, met minder ziekteverzuim als gevolg. Medewerkers komen mogelijk gezonder, fitter, positiever en energieker op werk. Investeren in de gezondheid van werknemers verdient zichzelf terug. Het aantal mensen in Nederland met overgewicht en diverse welvaartsziekten groeit. Een ongezond voedingspatroon en onvoldoende beweging kunnen ervoor zorgen dat medewerkers ziek worden en niet optimaal presteren.

Hoe krijg je personeel zover dat ze serieuzer omgaan met hun gezondheid, meer gaan bewegen en gezonder gaan eten? Door aandacht te besteden aan deze onderwerpen verlaagt het risico op ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. In plaats daarvan zijn medewerkers gemotiveerder en presteren ze beter.

Het is mogelijk om per individu een persoonlijk voedingsplan op te stellen maar ook het geven van workshops behoort tot de mogelijkheden. Op een leuke, laagdrempelige en interactieve manier wordt er kennis overgedragen. Een workshop kan worden uitgebreid met professionele begeleiding op gebied van bewegen aangezien What About Food samenwerkt met diverse personal trainers.

Door het houden van een persoonlijk spreekuur begeleid ik de medewerkers naar een (mentaal en fysiek) gezondere leefstijl.

 

Een andere optie voor bedrijven is een op maat gemaakt What About Food Programma, bekijk onze menukaart voor meer informatie.

 

 

Bedrijfskantine

Het is tevens mogelijk om het aanbod van eten en drinken in bedrijfsrestaurant of -kantine te analyseren en eventueel verbeteren.

Neem contact op voor de mogelijkheden!