What About Food | Groepsvoorlichtingen & Workshops
1131
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1131,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Groepsvoorlichtingen & Workshops

Een voedingspatroon dat bij jou past zorg ervoor dat je je fit en energiek voelt, en dat je er beter uit gaat zien. Daarnaast kan het je ook helpen bij het verhogen van je creativiteit en productiviteit, en het verlagen van stress en ziekteverschijnselen. Daar kun je privé, maar zeker ook tijdens werk of het beoefenen van je favoriete sport de vruchten van plukken.

 

Groepsvoorlichtingen & workshops hebben veel voordelen. Deelnemers die interactief bezig zijn met een groep mensen die hetzelfde willen bereiken ervaren meer plezier en onthouden meer informatie. Ervaringen worden gedeeld en er wordt gediscussieerd waardoor deelnemers kunnen leren van elkaar. Er kan steun worden gezocht bij het behalen van doelen en gezamenlijk zoeken we naar oplossingen om obstakels te overwinnen.

Iedereen weet hoe belangrijk een gezond voedingspatroon is maar toch kan het lastig zijn om dit in de praktijk te brengen. Tijdens de workshop gaan we op een laagdrempelige en interactieve manier aan de slag met eten en drinken. Deelnemers leren meer over een gezonde voedingspatroon en een gezonde leefstijl en krijgen daarbij handige tips & tricks. Een workshop is de basis voor iedereen die interesse heeft in gezonder leven. Er zijn diverse mogelijkheden. 

Onderwerpen

Lekker en gezond eten

Voor wie?

Iedereen die wil weten waar een gezonde leefstijl en een gevarieerd en volwaardig voedingspatroon uit bestaat.

Wat?

Wat is gezondheid? Welke voedingsstoffen zijn belangrijk? En wat moet je dan eten om je fit, energiek en gezond te voelen? Je ontvangt tips & tricks om te voldoen aan een gezonde leefstijl, daarnaast krijg je inspiratie voor lekkere & gezonde recepten. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en het stellen van vragen!

Na deze workshop..
• Weet je waar een gevarieerd en volwaardig voedingspatroon uit bestaat
• Heb je handvaten om aan een gezonde leefstijl te voldoen
• Weet je meer over het belang van een regelmatig voedingspatroon
• Heb je meer kennis over de voedingsstoffen koolhydraten, eiwitten en vetten
• Kun je zelf etiketten lezen
• Heb je een inspiratie voor lekkere en gezonde maaltijden, dranken en tussendoortjes

Voeding rondom sport

Voor wie?

Iedereen die wil weten waar een gezond voedingspatroon voor sporters uit bestaat. De workshop kan gaan over voeding voor team-, kracht- als duursporters van verschillende niveaus.

Wat?

Welke voedingsstoffen zijn belangrijk? Hoe groot is de rol van timing en de frequentie van maaltijden en tussendoortjes? Voeding speelt een belangrijk rol in het verbeteren van je sportprestaties en het verkleinen van de kans op blessures. Onder andere basisvoeding, sportspecifieke voeding en suppletie komen aan bod.

Na deze workshop..
• Weet je waar een gevarieerd en volwaardig voedingspatroon voor sporters uit bestaat
• Heb je inzicht in het belang van basisvoeding, sportspecifieke voeding en supplementen
• Weet je meer over het belang van timing van eten en drinken
• Weet je meer over het belang van de frequentie van eten en drinken
• Heb je een ideeën en inspiratie voor maaltijden en tussendoortjes die je voor, tijdens en na het sporten kunt nemen

Gezond en duurzaam afvallen

Voor wie?

Iedereen die wil weten hoe je door lekker én gezond te eten (duurzaam) kunt afvallen. Personen met een aangepast dieet vanwege medische indicatie kunnen deelnemen na overleg.

Wat?

Lekker gezond eten én afvallen. Het kan! Tijdens deze informatieve en interactieve workshop introduceer ik op een laagdrempelige manier de basisprincipes van afvallen en gezond eten. Wat heb je nodig en waarom, én hoe pas je dit toe in de praktijk? De basis is een gevarieerd en volwaardig voedingspatroon, maar er is ruimte voor eigen inbreng en het stellen van vragen. Tijdens de workshop zet je direct de eerste stap richting een nieuwe en gezonde leefstijl.

Na deze workshop..
• Weet je waar een gevarieerd en volwaardig voedingspatroon uit bestaat
• Ken je de basisprincipes van afvallen
• Weet je welk effect koolhydraten, eiwitten en vetten hebben op je lichaam en hongergevoel
• Heb je handvaten voor het omgaan met sociale activiteiten (uit eten, verjaardagen, feestdagen, etc.).
• Volg je een stappenplan om jouw streefgewicht te bereiken

Zelf een onderwerp in gedachten?

Ik hoor het graag van je, alles is mogelijk!

De workshops kunnen worden uitgebreid met de volgende opties:

Samen een makkelijke en gezonde maaltijd bereiden (inclusief recepten)

Samen gezonde smoothies maken (inclusief recepten)

Een workshop kan worden uitgebreid met extra sport of beweging onder leiding van een professional.

Tarief

De kosten zijn afhankelijk van onder andere het aantal deelnemers, de locatie, onderwerp, duur van de workshop & eventuele extra opties.

 

Facebook

Houd de What About Food Facebook-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van ‘open’ workshops die gegeven worden op diverse locaties.

Zelf een workshop organiseren?