What About Food | What About Food Programma’s
1050
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1050,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

What About Food Programma’s

What About Food specialiseert zich in programma’s voor groepen. Binnen deze groep kan een zakelijke, sportieve of vriendschappelijke band de gemeenschappelijke factor zijn. Alle programma’s zijn gericht op het aanleren van een gezonde(re) leefstijl en bestaan uit gezamenlijke en persoonlijke onderdelen. Je kunt zelf een programma starten of je opgeven voor een ‘open’ programma bij jou in de buurt!

Gezamenlijk

Interactieve workshops

Periodiek (bv. maandelijks) is er een interactieve workshop waarbij deelnemers stap voor stap kennis maken met de belangrijkste principes van een gezonde leefstijl en een gezond voedingspatroon. We gaan voor een lange termijn resultaat, er wordt dus geen streng dieet gevolgd. Deelnemers die interactief bezig zijn met een groep mensen die hetzelfde willen bereiken ervaren meer plezier en onthouden meer informatie. Ervaringen worden gedeeld en er wordt gediscussieerd waardoor deelnemers kunnen leren van elkaar. Er kan steun worden gezocht bij het behalen van doelen en gezamenlijk zoeken we naar manieren om obstakels te overwinnen.

Digitale omgeving

Een digitale omgeving om ervaringen, recepten en tips uit te wisselen. Denk aan gezamenlijke Whatsapp- of Facebookgroep.

Persoonlijk

Adviesgesprekken

Elke deelnemer heeft een persoonlijk adviesgesprek met de diëtist. Hierin worden onder andere de hulpvraag, doelen en verwachtingen besproken. Tevens wordt tijdens dit gesprek persoonlijk leefstijl- en voedingsadvies gegeven, aansluitend op de wensen en behoeften van de specifieke deelnemer.

Evaluatiegesprekken

Elke deelnemer heeft één of meerdere persoonlijke evaluatiegesprekken met de diëtist. Tijdens dit gesprek bespreken we de uitvoering van het persoonlijke leefstijl- en voedingsadvies en deze gesprekken dienen tevens als stok achter de deur.

Meet- en weegmomenten

Afhankelijk van het doel en de voorkeur van de deelnemers vinden er periodieke weeg- en meetmomenten plaats. Hierbij kan onder andere gewicht, BMI, vet- en spiermassa bepaald worden. Een voor- en nafoto behoort ook tot de mogelijkheden.

E-mail en Whatsapp coaching

Met e-mail en Whatsapp coaching kun je op elk moment van de dag een bericht sturen over je advies of extra feedback. Snel en makkelijk een foto van een product of maaltijd sturen bijvoorbeeld. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord maar altijd uiterlijk binnen 48 uur.

Duur

De duur van het programma is in overleg. Een minimum van 6 maanden wordt aangeraden omdat dit een geschikte periode is om voedingspatroon en leefstijl te veranderen én te behouden.

Voor wie

Elke doelgroep heeft een eigen programma. Enkele voorbeelden zijn: met collega’s werken aan een gezondere leefstijl, met vriendinnen afvallen, met je sportclub de prestaties verbeteren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Inhoud

De inhoud van het programma wordt afgestemd op de doelgroep. Gezonde voeding is de basis van elk programma, dit kan worden uitgebreid met specifieke thema’s. Ik vertel je er graag meer over!

Benieuwd naar ervaringen van deelnemers?

Eerdere programma’s

What About Food Challenge

Programma van 6 maanden gericht op het aanleren van een gezonde leefstijl met de focus op gewichtsverlies. Open aanmelding! Neem contact op voor meer informatie en nieuwe startdata.

Rensa Samen Vitaal

What About Food programma, uitgevoerd op meerdere locaties van Rensa.

I AM FIT & FOOD

Programma gericht op voeding & beweging, in samenwerking met I AM SPORTS Doesburg. Onbeperkt sporten, small group training, workshops voeding én sport en persoonlijke begeleiding.

Hoe Fit is Schuytgraaf

Programma gericht op voeding & beweging, in samenwerking met Everyday Fit & Albert Heijn Arnhem-Schuytgraaf.

Meedoen aan een van mijn programma’s?