What About Food | Havermoutpap
1826
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1826,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Havermoutpap

Gezond & simpel ontbijtje.

Gezond, simpel en ontzettend vullend: dit havermoutje. Wat is jouw favoriete topping?

 

 

Bereidingswijze

1. Verwarm de havermout met een flinke scheut water en een flinke scheut (haver)melk in een pannetje (alleen water kan ook). Zorg dat de havermout net onder staat.

2. Laat even zacht pruttelen en voeg eventueel meer vocht toe als het te dik wordt.

3. Kook tot de gewenste dikte.

4. Prak een banaan en voeg die toe aan het pannetje, samen met een flinke snuf kaneel, cacao of speculaaskruiden.

5. Giet het havermoutmengsel in een schaaltje en versier met fruit en/of noten.

Ingrediënten


45 g havermout
optioneel: water en/of melk (of plantaardige melk)
1 rijpe banaan
kaneel / cacao / speculaaskruiden
topping naar keuze

Aantal personen

1

Categorie
Lunch, Ontbijt
Geen reactie's

Geef een reactie