What About Food | Homemade kalkoenschnitzel
976
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-976,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Homemade kalkoenschnitzel

Lekker & makkelijk!

Wist jij dat het heel makkelijk is om je eigen schnitzel te maken? Dit is echt één van mijn favoriete gerechten. Samen met wat groenten en aardappeltjes is het een perfecte avondmaaltijd. Veel lekkerder dan een voorverpakte schnitzel of -burger! Durf jij het aan?

 

 

Bereidingswijze

1. Sla de kipschnitzels iets plat met een hamertje of deegroller. Kruid ze naar smaak met de specerijen.

2. Zet 3 borden klaar. Leg in de eerste een laagje bloem, in de tweede een geklutst ei en in de derde een laagje paneermeel.

3. Haal de kalkoenschnitzel eerst met beide kanten door de bloem, schud het overtollige bloem af. Dan door het ei en schud ook het overtollige ei er af. Bedek als laatste de schnitzel met beide kanten in paneermeel.

4. Verwarm boter in de pan op middelhoog vuur. Bak de schnitzels aan beide kanten aan en draai dan het vuur wat lager. Bak ze in 10-12 minuten gaar.

Ingrediënten


2 kalkoenschnitzels
paprikapoeder, kerriepoeder, cayennepeper, peper en zout
2 el bloem
1 ei
4 el paneermeel
2 el boter

Aantal personen

2

Categorie
Diner
Geen reactie's

Geef een reactie