What About Food | Banaan-pecan havermoutje
936
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-936,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Banaan-pecan havermoutje

Heerlijk om warm te eten maar kan ook mee naar werk, studie of sport!

 

 

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200° en vet een ovenschaaltje in.

2. Prak de banaan en meng het in een kommetje met de havermout, een flinke scheut melk en vanillepoeder.

3. Hak 3 pecannoten fijn en verdeel ze door het mengsel. Giet het mengsel in het ovenschaaltje.

4. Leg de 3 andere pecannoten bovenop. Bak in ongeveer 25 minuten.

 

VOEG HONING OF WHEY TOE VOOR EEN ZOETER HAVERMOUTJE

Ingrediënten


1 kleine banaan
30 g havermout (evt. glutenvrij)
100 ml melk
snuf vanillepoeder
6 pecannoten

Aantal personen

1

Categorie
Glutenvrij, Lunch, Ontbijt, Tussendoor
Geen reactie's

Geef een reactie