What About Food | Bananenijs
947
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-947,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Bananenijs

Puur natuur, makkelijk en lekker!

Zijn jullie klaar voor het meest natuurlijke ijs dat je ooit geproefd hebt? Dit recept bestaat namelijk maar uit één ding: banaan! Heerlijk wanneer het zonnetje schijnt.

 

 

Bereidingswijze

1. Pel de banaan, snijd in plakjes en doe deze in een afsluitbaar bakje.

2. Zet het bakje 3-4 uur in de vriezer.

3. Haal het bakje eruit en laat 10-20 minuten staan.

4. Doe de banaan in de keukenmachine en laat draaien tot er een romig mengsel ontstaat. Voeg eventueel 1 eetlepel melk toe.

5. Zonder toevoegingen is het heerlijk! Maar je kan ook kaneel, cacao, honing of ander (bevroren) fruit toevoegen voor wat afwisseling. Eet smakelijk!

 

Ingrediënten


(hele) rijpe bananen
evt. kaneel, cacao, honing ander (bevroren) fruit

Aantal personen

Gebruik 1 tot 1,5 banaan per persoon

Categorie
Tussendoor, Zoet
Geen reactie's

Geef een reactie