What About Food | Kruidenroomkaas
932
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-932,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Kruidenroomkaas

Zoals je hem kent van de V&D! Net zo lekker maar met nét wat minder vet en dus calorieën.

Dit is de kruidenroomkaas zoals je hem kent van het het broodje van La Place. Net zo lekker maar dan wat minder calorie- en vetrijk. Geniet ervan!

 

 

Bereidingswijze

1. Meng de philadelphia, creme fraiche en kwark door elkaar met een vork.

2. Snijd de bieslook fijn en voeg deze samen met een flinke snuf peper en eventueel zout toe.

3. Besmeer je broodje met 1/8e van de roomkaas en bestrooi eventueel met nog wat bieslook. Eet smakelijk!

Ingrediënten


1 bakje roomkaas (bv. Philadelpia light)
50 g halfvolle kwark (bv. Jumbo)
2 el créme fraîche
bieslook
peper en zout

Aantal broodjes

8

Categorie
Dips & Sauzen, Lunch, Ontbijt
Geen reactie's

Geef een reactie