What About Food | Mexicaanse guacamole
893
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-893,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Mexicaanse guacamole

Lekker op toast, bij taco’s, wraps, kip, rundvlees, gehakt en natuurlijk nacho’s

Deze guacamole at Maus voor het eerst op een verjaardag. De smaak was zo goed, dat ze het recept heeft gevraagd. En die kreeg ze, van een echte Mexicaanse nog wel. Dank je wel Gisselle! Wat ik verrassend vond is dat het een simpel recept is. Bij het eten lijkt het alsof er knoflook in zit, maar in het recept komt dat niet eens voor. Lekker op toast, bij taco’s, wraps, kip, rundvlees, gehakt en natuurlijk nacho’s!

 

 

Bereidingswijze

1. Snijd de ui in hele kleine stukjes en snijd de tomaat in vieren en verwijder de binnenkant. Je houdt dus alleen de buitenkant van de tomaat over, snijd die delen ook in hele kleine blokjes.

2. Verwijder de schil van de avocado’s en snijd het vruchtvlees in reepjes. Schenk een klein beetje citroensap over de avocado’s en prak ze fijn met een vork.

3. Schep de ui en de tomaat er doorheen, samen met een flinke snuf peper en zout.

Ingrediënten


0,5 kleine witte ui
1 tomaat
2 avocado's
citroen(sap)

Aantal personen

4

Categorie
Dips & Sauzen, Glutenvrij
Geen reactie's

Geef een reactie