What About Food | Banana pancakes
1001
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1001,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Banana pancakes

Een goed begin van de dag, en makkelijk om mee te nemen!

Een portie pannenkoekjes (3-4 stuks per persoon) bevat ruim 5 gram vezels. Vezels dragen bij aan een goede darmwerking, geven een verzadigd gevoel en verminderen het risico op hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en darmkanker. Per dag wordt geadviseerd om 30 – 40 gram vezels te eten.

 

 

Bereidingswijze

1. Prak de banaan fijn met een vork in een mengkom. Voeg de eieren toe en roer door elkaar met een vork.

2. Voeg de bloem, een snuf zout en de melk toe. Roer goed door elkaar tot alles gemengd is.

3. Verwarm wat olie in een grote koekenpan en bak 3 stuks per keer.

 

TIP: LEKKER MET WAT FRUIT, KWARK EN/OF HONING

Ingrediënten


1 rijpe kleine banaan
2 eieren
100 g volkoren bloem
200 ml melk (naar keuze)

Aantal stuks

8

Categorie
Lunch, Ontbijt, Tussendoor
Geen reactie's

Geef een reactie