What About Food | Black bean brownie (recovery brownie)
1830
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1830,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Black bean brownie (recovery brownie)

Durf jij het aan?

Wat?! Zwarte bonen? Jazeker. Probeer het eens, dit is een lekkere en gezonde versie van de reguliere brownie die vol zit met boter en suiker. En zoals de naam al zegt: een geschikte herstelsnack na inspanning. Wanneer ga jij ze maken?

 

 

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.

2. Ontpit de dadels en week ze een kwartier in heet water.

3. Giet de bonen in een zeef of vergiet en spoel kort af en met water, laat goed uitlekken

4. Mix alle ingrediënten in een blender of keukenmachine tot een glad beslag.

5. Bekleed een vierkante bakvorm (brownievorm) met bakpapier of vet goed in.

6. Giet het mengsel in de bakvorm en bak de brownie in ongeveer 15-20 minuten gaar!

Ingrediënten


100g dadels zonder pit
Blikje zwarte bonen (400g)
45g cacaopoeder
2 eieren
30g honing
1 theelepel bakpoeder
optioneel: vanille eiwitpoeder of paar druppels vanille-extract

Aantal stuks

9 - 12

Categorie
Tussendoor, Zoet
Geen reactie's

Geef een reactie