What About Food | Protein cookies
866
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-866,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Protein cookies

Binnen 20 minuten bak je zachte eiwitrijke koekjes. Verslavend!

Deze eiwitrijke protein cookies hebben een geweldige smaak en een zachte structuur. Ze doen me denken aan kleine eierkoekjes maar dan met meer smaak! Pas wel op: verslavend!

 

 

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 175° en bekleed een rek met bakpapier.

2. Meng alle ingredienten met elkaar behalve de roomboter. Voeg een snufje zout toe. Smelt de roomboter en roer ook erdoor.

3. Maak met je handen 16 platgedrukte balletjes en leg ze op de bakplaat. Bak ze in ongeveer 15 minuten of tot ze goudbruin zijn. Laat ze even afkoelen op een rooster.

 

Ingrediënten


130 g amandelmeel
15 g eiwitpoeder (smart protein vanille)
1 ei
1 eiwit
25 g ongezouten roomboter

Aantal stuks

16

Categorie
Glutenvrij, Tussendoor
Geen reactie's

Geef een reactie