What About Food | Havermout met gebakken appeltjes
931
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-931,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Havermout met gebakken appeltjes

Snel, makkelijk en vullend

Heerlijk ontbijtje of lunch, zelfs wanneer je niet zo veel tijd hebt!

 

 

Bereidingswijze

1. Verwarm in een steelpannetje de melk met de havermout. Laat dit ongeveer 2 minuten heel zacht pruttelen tot er een pap ontstaat. Voeg kaneel toe.

2. Snijd de appel in plakjes/stukjes en bak ze in de roomboter tot ze wat zachter zijn. Voeg de rozijnen en honing toe, schep nog een keer om en zet het vuur af.

3. Doe de havermoutpap in een schaaltje en bedek met de gebakken appeltjes.

Ingrediënten


125 ml melk
35 g havermout (evt. glutenvrij)
kaneel
0,5 appel
2 g ongezouten roomboter
12 g rozijnen
6 g honing

Categorie
Glutenvrij, Lunch, Ontbijt
Geen reactie's

Geef een reactie