What About Food | Mugcake
949
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-949,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Mugcake

Weinig tijd? Dit is jouw nieuwe ontbijtje!

Op zoek zijn naar een leuk, lekker en voedzaam ontbijt dat snel klaar is? Probeer deze mugcake eens. Je hebt er niet veel voor nodig en het is binnen 5 minuten klaar, makkelijker kan toch niet?

 

 

Bereidingswijze

1. Doe de banaan in een hittebestendig schaaltje en prak hem fijn met een vork. Voeg de overige ingrediënten toe en meng goed door elkaar.

2. Zet het schaaltje 3,5 minuten in de magnetron op 1000 Watt. Als je magnetron minder sterk is, zet je hem er wat langer in.

3. Laat de mugcake een halve minuut afkoelen en keer dan het schaaltje om op een bord.

 

TIP: LEKKER MET WAT FRUIT EROP! HONING EN/OF KWARK PAST ER OOK GOED BIJ.

Ingrediënten


1 rijpe banaan
1 ei
3 el (25g) havermout (evt. glutenvrij)
kaneel

Aantal personen

1

Categorie
Glutenvrij, Lunch, Ontbijt, Tussendoor
Geen reactie's

Geef een reactie